Flere grønne byrum i København og støjfri zoner

klaus mygindDer er brug for nye måder at indrette byrum på i København. De sidste år og i særdeleshed i denne sommer er der opstået mange konflikter i byen. Jeg ønsker en levende by, og jeg synes, at det er fantastisk at cykle gennem København en sommerlørdag og opleve, hvordan byens rum bliver brugt.

Læs videre

Bedre trivsel og forebyggelse af ensomhed blandt ældre 

trine madsen 2039Heldigvis kan vi efterhånden se, at Corona-krisen langsomt slipper sit tag, og de flestes dagligdag begynder så småt at minde om en normal én af slagsen. Det er glædeligt, men for mange sårbare og ekstra udsatte borgere er dagligdagen stadig ikke den samme, og vil ikke være det et stykke tid endnu.

Læs videre

Da Københavns klimapolitik kørte af sporet

andreas petersen verdens skove 2020København fyrede det sidste kul af før påske, stod der i sidste udgave af Nordhavn Avis. Umiddelbart lyder det som et tiltrængt glædesbudskab og en sand solstrålehistorie her i disse dystre corona-tider. Hvad kommer så i stedet for kullene?

Læs videre

Udligning kan koste 1.000 kr om måneden

helle bonnesen 20171207En københavnsk familie med to børn kommer til at betale næsten 1.000 kr pr måned til udligning.

Læs videre

Det skal være lettere at bade i havnen til sommer

mette annelie rasmussen 2019Når solen skinner, vil vi alle gerne ud af lejlighederne. Have noget frisk luft og gerne en dukkert. Mange københavnere har aflyst turen sydpå i sommerferien på grund af Covid 19-krisen og kommer i stedet til at være i København over sommeren.

Læs videre

100% pause til de nationale test i København

niko grunfeldFremover skal det ikke være et krav, at folkeskolerne gennemfører nationale test af eleverne I København. Testene giver nemlig ikke et retvisende billede af elevernes reelle faglige kompetencer. De nationale test skal sættes i bero og jeg ser helst de droppes i fremtiden.

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN