Nordhavn – Brug din stemme!

claus nicolai ellehuus v22150 Nordhavn kan for første gang stemme til valget til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Hovedstaden fra 20. januar til 7. februar 2020. TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, som hvert år uddeler 650 millioner kroner til tryghedsskabende initiativer.

Læs videre

Pensionistkortet er i fare

KirstenNissenKøbenhavns Ældreråd er bekymret over de planlagte ændringer for pensionistkortet - københavnerne vil blive hårdt ramt.

Læs videre

Gør kajfiskeri til allemandsret

poul gudbergJeg er fisker – det siger jeg med stolthed selvom helbreddet har sat aktiviteten på stand by i  øjeblikket.

Læs videre

København er fyldt med overskudsjord fra byggepladser

hans vasehus I den seneste tid har debatten om jordtransporten til den kommende Lynetteholm raset. Beboere og sejlere i området har forståeligt nok været bekymrede og har ment, at By & Havn har ’jord i hovedet’ og ikke har fokus på de gener, jordtransporten kan medføre i de berørte områder.

Læs videre

COBE SESSIONS NO. 4

cobe session 0085COBE holder igen offentligt debatmøde i tegnestuen på Orientkaj, 5. december. Denne gang er emnet klimakatastrofen og de evt. resultater af C40 topmødet i København dette efterår.

Læs videre

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN