Mand døde i drukneulykke ved Sandkaj

sandkaj 21 11 2021 0084Genrefoto. Personen på billedet har ingen relation til historien.Københavns Politi og Hovedstadens Beredskab blev 30. september kl. 10.34 kaldt ud til Sandkaj, hvor der var blevet slået alarm, da en mand ikke var kommet op af vandet igen.
Udrykningskøretøjer, dykkere, overfaldereddere og en drone blev derfor indsat, og kort tid efter blev en livløs person fundet i vandet. Vedkommende blev straks kørt på hospitalet, men blev efterfølgende erklæret død, oplyser Københavns Politi.
 
Hovedstadens Beredskab oplyser, at der efter deres opfattelseeller var vidner som hurtigt slog alarm om ulykken, hvilket medførte en øjeblikkelig udrykning.
"Vores første redningsenheder med overfladereddere var på stedet 5 minutter efter alarm, redningsdykkere var i vandet 8 min efter alarm, og personen blev bragt op 2 min efter dykkerne var gået i vandet. Da personen er oppe af vandet, påbegyndte vores brandfolk nødbehandling, der overtages af akutlæge og ambulancepersonale fra Region Hovedstaden," skirver Hovedstadens Beredskab.
 
 

sandkaj, politi

NORDHAVN AVIS • C/O BYDELSAVISERNEARNE JACOBSENS ALLE 15,1.DK 2310 ORESTAD
TEL: +45 31153040MAIL: KONTAKT(AT)NORDHAVN-AVIS.DK