COBE SESSIONS NO. 4

cobe session 0085COBE holder igen offentligt debatmøde i tegnestuen på Orientkaj, 5. december. Denne gang er emnet klimakatastrofen og de evt. resultater af C40 topmødet i København dette efterår.

Debattørene er Frank Jensen (S), Overborgmester i København, Jesper Nygård, Administrerende direktør hos Realdania og Dan Stubbergaard, arkitekt og grundlægger af COBE. Debatten bliver modereret af journalist Mikkel Frey Damgaard.

I oktober 2019 mødtes verdens borgmestre i København for at diskutere klimaløsninger og global grøn omstilling. København har et mål om at blive verdens første CO2 neutrale hovedstad i 2025. Danmark har desuden en ambition om at nedbringe det samlede CO2 udslip med 70 procent inden 2030. I begge tilfælde spiller byggebranchen en væsentlig rolle, da den står for 40 procent af al CO2 udslip. Men er det overhovedet realistisk at nå de ønskede mål i tide og hvad skal der til for at gøre det? Hvad kan vi lære af hinanden og de andre C40-byers erfaringer? Og hvordan kan politikere og byggeriet hjælpe hinanden med at løfte opgaven og realisere målsætningerne?

COBE Sessions er 1 times åben og uformel debat på COBE’s tegnestue med plads til 250 besøgende. COBE Sessions no. 4 finder sted 5. december kl. 16.00 - 17.00 i COBEs eventrum på tegnestuen, Orientkaj 4, st. 2150 Nordhavn. Der er FRI ENTRÈ og tilmelding behøves ikke. Men kom i god tid, da det er først til mølle ift. siddepladser. Følg eventet på COBEs Facebookside.

Til debat om æstetik og byliv

Debatmøde hos COBE: Skovbro og van Deurs

 

NYHEDSBREV

Bestil nyhedsbrev her, og få et hurtigt overblik over seneste nyheder. Vi udsender det et par gange om måneden.

    NORDHAVN AVIS  

  Mail: kontakt(at)nordhavn-avis.dk┃Telefon: 31 15 30 40 ┃CVR 29253315 ┃c/o Bydelsaviserne, Arne Jacobsens Allé 15, DK 2300 S.

FOR ANNONCØRER     NYHEDSBREV     E-AVIS    VELKOMMEN