Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

2000 Nykredit-medarbejdere er flyttet ind

2.000 medarbejdere er flyttet ind i Nykredits nye hovedkvarter på Svanemølleholm i Nordhavn, og til efteråret følger AP Pensions 700 medarbejdere trop samme bygningskompleksved havneløbet i Kalkbrænderihavnen.

“Domicilet skal være en integreret del af det lokalområde, som vi bliver en del af, og det håber vi også bliver oplevelsen hos Nordhavnerne. Derfor tjekker vi ind i Nordhavn med kunst og åbne døre, hvor vi kan. For vi vil gerne give noget tilbage til området, og vi håber naturligvis, at borgerne i området tager godt imod de muligheder, som domicilerne giver til området,” udtaler Adm. Direktør i AP Ejensomme, Peter Olsson.

I stueetagen deles de to hovedkvarterer om en fælles kantine. Tanken er, at den sommetider skal åbne op som folkekøkken i weekenden og om aftenen.  
Per Kirkebys værk Inventory, med 20 bronzeskulpturer på række, er flyttet med fra Nykredits tidligere hovedkvarter på Kalvebod Brygge – og står nu ved kajen i Nordhavn. 

Ved siden af bygningen anlægges Kranparken, der er den første, større, offentlige bypark i Nordhavn. Den forventes at blive færdig hen over vinteren. Domicilet vil have en kaffebar ud til Kranparken, hvor der vil blive serveret kaffe til både ansatte og forbipasserende. Kranparken har fået sit navn efter de gamle kraner, der lossede og lastede fragtskibe.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »