Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

29-årige Philip i front for Lidl på Göteborg Plads

Torsdag 25. juni slog Nordhavns nye dagligvarebutik dørene op. I front for den nybyggede butik og det 20 mand store team står den 29-årige københavner Philip Staal Matthews, som slog sine første folder i branchen som ungarbejder allerede som 16-årig. 

Torsdag 25. juni fik Nordhavn en spritny Lidl-butik på 1200 kvm. med et salgsareal på 865 kvm.. Lidl åbnede dermed sin butik nummer 130, som ligger på Göteborg Plads 16 med BIGBIO som overbo. Butikschefen er den 29-årige københavner Phillip Staal Matthews. Allerede som 16-årige startede han som ungarbejder i dagligvarebutik. For to år siden kom Phillip til Lidl, hvor han tog rejsen fra souschef til butikschef i Lidl på Nørrebrogade. Nu står han i spidsen for Nordhavns nye Lidl-butik.

“Jeg glæder mig helt vildt! Især fordi, vi slår dørene op i sommermånederne, hvor Nordhavns fantastiske beliggenhed og faciliteter virkelig kommer til sin ret,” siger butikschef Phillip Staal Matthew .

Han tror at butikkens centrale placering i hjertet af Nordhavn giver en unik mulighed for at tilbyde et stort udvalg af friske varer til mange forskellige kundegrupper. 
“Alt fra familier til kontoransatte over de mange glade gæster, der besøger området for en dukkert i havnebadet og skal have spyd til grillen eller en is med sig,” siger han.

Et erfarent team på opgaven
Philip Staal Matthew har samlet et team af medarbejdere med lang erfaring fra andre Lidl-butikker. Lidl vil bl.a. have friskbagt bakeoff samt en stor frugt- og grøntafdeling, fersk kød med mange varianter til grillen i sommermånederne, tørvarer, frost- og non-food. 

Lidl samarbejder med madspildsorganisationen Too Good To Go, som gør det muligt for kunder at købe poser med varer tæt på udløbsdato til en reduceret pris.

En del af hjertet i Nordhavn
Udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl Mads T. Nielsen har været glad for byggeprocessen og glæder sig over det endelige resultat:
”Med sine specialproducerede facadekassetter passer butikken godt ind i det omkringliggende byggeri. Vi har øget vores fokus på at bygge butikker i de store byer, så at kunne åbne en så stor butik i et af Københavns mest attraktive kvarterer, er stort for os. Der skal lyde en stor tak til både NREP og By og Havn samt kommunen for det gode samarbejde og en særlig tak til butikschef Philip Staal Matthews og alle de andre dygtige Lidl-medarbejdere, der har knoklet for at få den flotte butik klar til åbning.” 

Butikken på Göteborg Plads 16 har åbent fra 8.00 – 22.00 alle dage. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close