Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

3 gode racer til dig, som vil dele hverdagen med menneskets bedste ven 

Der er en grund til, at man kalder hunden for menneskets bedste ven – det er kærlighed uden lige. Hunden kan hurtigt blive en fast del af hverdagen eller familielivet, og der er ikke meget, som er lige så dejligt, som at blive modtaget af en glad hund med logrende hale, når man kommer hjem fra en lang dag.

At have en hund kan være en kæmpe glæde for både store og små, og hvis du går og overvejer, hvilken hund I skal stile efter, har denne artikel beskrevet tre gode racer, I kan overveje som jeres næste kærlighed. 

En lille hund med masser af pels

En hund, som har masser af charme, og som er lille og derfor kan være i de fleste hjem, er en Pomeranian. Den har en dejlig, fluffy pels og er meget social. Hunden er ofte legesyg og det er derfor ikke meget, man får lov at kede sig. Undersøg racen og bliv klogere på Pomenerianer, og hvorvidt det er drømmehunden for jer. 

Vær samtidig opmærksom på, at en Pomeranian er vagtsom og har en tendens til at gø ad det meste. Til gengæld giver den stor glæde igen, blandt andet fordi den har en tendens til at knytte sig tæt til sine ejere og familie. 

En større hund med større behov 

Et andet valg er en Golden Retriever, som er en større jagthund. Den kræver en del motion og pleje, og den stiller krav til, at man som ejer kan beskæftige den mentalt og fysisk. Til gengæld får I en hund, imødekommende og tillidsfuld – og særligt egnet som familiehund. Den er kontaktsøgende og nyder ofte opmærksomhed fra familien. Derudover er den let at opdrage. 

En Schæfer er en hund til den aktive familie 

Hvis I er på udkig efter en hund, som er social og nysgerrig, men samtidig mere hyrdehund end en Golden Retriever, kan I overveje Schæferen. Det er en hund, som også er vagtsom og lydhør, og det gør den til en af de racer, som er ideelle at opdrage. 

Schæferen stiller krav til ejeren, fordi det er nødvendigt, at den har et socialt liv, hvor den bliver stimuleret mentalt og fysisk – til gengæld er den meget aktiv og nyder af godt af fysisk aktivitet, hvorfor den passer perfekt til en sportslig familie. 

Close

Translate »