Madvirksomheden noon flytter snart ind i det nyrenoverede pakhus 47 på Sundmolen med et moderne ‘eatery’ – som vil være åbent for alle Nordhavns beboere og lejere.
Det fejrer By & Havn samt noon med en åbningsfest, hvor alle naboer er inviteret til at smage nogle af noon’s mest populære retter, og skåle med holdet bag.
Foto øverst: Ida Marie Banke er kommercielt ansvarlig, Food Architect og tidl. forretningsudviklingschef i Meyers Køkken gennem 3 år. Før Meyers selvstændig konsulent og madiværksætter. Carl Johan Paulsen er Adm. Direktør og tidl. direktør i Meyers Køkken i 10 år med ansvar for Venues, Event- og Frokostcatering. Årets leder 2020 i konkurrence med 15.000 andre ledere. Karlos Ponte er Gastronomisk Ansvarlig med 15 års erfaring fra high end restauranter i hele verden (noma, 2 * i Vevey m.fl.) og køkkenchef og ejer af restaurant Taller og PMY. Født i Venezuela. (Foto: nooncph.dk)
Åbningsfesten afholdes fredag 25. oktober kl. 16.00-18.30. Holdet bag noon består af Carl Johan, Ida Marie, Karlos og Kathrine. De er også iværksætterteamet bag BaneGaarden i Jernbanebyen.
på åbningsdagen byder de, sammen med Anne Skovbro fra By & Havn, velkommen kl. 16.15.
By & Havn har i over et år renoveret og udviklet Pakhus 47 til moderne kontorarbejdsplads. I efteråret 2024 flytter IT-selskabet twoday ind med 600-800 medarbejdere i det tidligere kaffelager.
Alle er velkomne – af hensyn til catering er tilmelding nødvendig og skal ske senest fredag 18. oktober via dette link.