Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Aarstiderne er tilbage

aarstiderneAarstiderne er tilbage i Nordhavn med butik, café, fællesspisning og andre events i nye lokaler på Göteborg Plads

• Der var smagsprøver på Chili sin Carne, afdæmpet jazz og kaffe, da Aarsstider i lørdags åbnede sit nye sted i Nordhavn.
Aarstiderne trak hundredevis af deltagere til sine fællesspisninger i den gamle posthal i Århusgade. Hallen er nu lukket da hele den røde by skal renoveres og ombygges. Men Aarstiderne har besluttet at blive i Nordhavn.

aarstiderneDet giver god mening at blive i Nordhavn. Her er god energi, og vi har en stor kundemasse i området. I posthallen kom der rigtig mange til vores arrangementer. Så da vi fik tilbudt disse lokaler, slog vi til, siger Customer Experience Manager Tanja Frederiksen fra Aarstiderne.

To daglige seatings
Lokalet på Göteborg Plads 12 har en stor reol med varer fra Aarstiderne, tre langborde med plads til cirka 12 personer hver, og et lille sofaområde. I baren kan må få kaffe osv. samt en varm ret til 55 kroner. De berømte fællesspilsninger vil genopstå fem gange om ugen med to ‘seatings’ dagligt.
Vi ønsker også at udvide vores sortiment og lave andre events. Hvilke må tiden vise, siger Tanja Frederiksen.

aarstiderneSavner krydderier
Blandt gæsterne ved åbningen mødte avisen Angelina, Helge og Kitty, som har været til flere spisninger i posthallen og også abonnerer på Aarstidernes måltidskasse. Vi har også været på Aarstidernes gård i Krogerup, og lært at lave fermenteret rødkål. De nye lokaler her er fine, selv om der er mindre plads end i posthallen, siger Angelina, som bor i Vognmandsmarken på Østerbro.
Her er hyggeligt, dog kunne jeg godt tænke mig flere af Aarstidertnes varer på hylderne, for eksempel deres krydderier. Men det kan være at det kommer, siger Kitty.aarstiderne

Close

Translate »