Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Abdallah indstillet som Danmarks bedste pædagog

Abdalah Muqbel er pædagog i skolefritidsordningen på Langelinieskolen, og blev forleden nomineret til Politikens Pædagogpris. Nu står han i ‘finalen’ med tre andre dygtige pædagoger. 

Langelinieskolen er distriktsskole for Nordhavn, så mange i Nordhavn kender sikkert Abdallah, som er pædagog i indskolingen.

“Han har fulgt med vores datter Juliett siden hun startede i skolen sidste år, og det er vi meget glad for. Han har en utrolig positiv og kærlig energi og det er vores opfatelse, at børnene elsker ham. Han er en dygtig pædagog, der har styr på børnenes hverdags program, både når han kommer at hjælpe i klassen og også i SFO’en,” skriver forældrene Alexande & Marie Borup Wais til avisen. 

Selv siger Abdalah Muqbel at han var glad og overrasket, da nogle forældre kom og fortalte at de havde nomineret ham til prisen.

“I sidste uge fik jeg så en opringning fra Politiken om, at jeg er røget videre i konkurrencen og er nu blandt de fire nominerede tilbage til at vinde pædagogprisen ud af flere hundrede nominationer. I den forbindelse har børne- ungdomsborgmester, Jakob Næsager været forbi mit arbejde i den her uge med en buketblomster for at ønske mig tillykke,” fortæller Abdallah.

Konkurrencen bliver afgjort ved en prisfest 9. november.

“Endnu vildere er det, at jeg fylder 30 år den 5. november, så at blive udråbt som ‘’Danmarks bedste pædagog 2023’’ fire dage efter er jo en fantastisk 30 års fødselsdagsgave at få,” siger han.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »