Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
aaben Festival22 10.09 SOME 65

Indtryk fra Åben Festival

 Omkring 30 kultursteder og 80 kulturskabere skabte rammerne og indholdet for flere end 60 forskellige events på Østerbro og Nordhavn i weekenden. 

For trejde år i træk stod Kulturdistriktet bag festivalen som forener de lokale kulturkræfter på Østerbro og Nordhavn til en hyldest af kunsten og kulturen i bydelene.

Programmet i år bød f.eks. på guidet kunstcykeltur i Nordhavns foranderlige landskab og fælleslæsning i industrielle rammer højt til vejrs i The Krane. Der var kunstudstillinger, koncerter, workshops og danse- og teaterforestillinger.

aaben Festival22 10.09 SOME 35Kulturparade til Nordhavn.
Om lørdagen byggede den spektakulære Kulturparade bro mellem de to bydele. I høj solskin bevægede Zirkus Orchestraet, Stylte Signe, lokale styltegængere, musiker, klovne og dansere sammen med publikum og andre nysgerrige forbipasserende sig fra Hans Egedes Kirke på Østerbro til Hamborg Plads i Nordhavn, der sluttede af med blus, rock og mexicansk rachera med musiker Julian Maraboto.

Som et nyt tiltag i år afholdte Kulturdistriktet en kulturel aften med fællesspisning i den tyske ambassade i Portland Towers, som bød på dans af Alice Presencer, foredrag med kultursociolog Emilia Van Hauen og performance af performancekunstner Florian Feigl.  

Stort lokalt engagement 
Åben Festival oplever større og større lokalt engagement og fællesskab omkring det lokale kulturliv, og i år har de suppleret med to nye kultursteder i deres program: Kildevæld Kulturcenter og Odds and Ends ved Tunnelfabrikken.

 Bag Åben Festival står Kulturdistriktet, en sammenslutning af kunstnere, foreninger, institutioner og virksomheder på Østerbro og Nordhavn, der i fællesskab samarbejder om at gøre kulturen til omdrejningspunktet for udvikling af fællesskaber i byen. Åben Festival vender tilbage igen den 8. – 10. september 2023. Her skal festvalen være en del af ‘World Capital of Architecture’.

aaben Festival22 10.09 byttemarkedStort fremmøde til tøjbyttemarked på Orientkaj metroplads. Foto: Miljøpunkt Østerbro.

aaben Festival22 09.09 PB43De kreative værksteder på PB43 i Skudehavnsvej deltog også i Åben Festival.

 aaben Festival22 10.09 julianmarabotoJulian Maraboto på Hamborg Plads.

aaben Festival22 10.09 SOME 52Handmade Piñata på Hamborg Plads.

 

 aaben Festival22 09.09 SOME 31Fyraften: Netværk og Naturvin i Villa Kultur i Krausegade.

 

Close

Translate »