Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
kajak klub nordhavn 2021 sep

Åbent Hus i Kajakklubben

Kajakklubben Nordhavn holder åbent hus på søndag 26. september.

Efter en lidt omtumlet sæson med diverse lukninger og udfordringer til følge, her kajakklubben ved at være i fulde omdrejninger igen. Og nu satser klubben på godt vejr på søndag, hvor der vil blive smidt forskellige fartøjer i vandet, så alle – store som små – kan komme forbi og prøve at være på vandet. Man kan bl.a. prøve kajakker – herunder de nye surf ski kajakkker – SUP (Stand Up Paddleboard). Det hele foregår ved kajakrampen for enden af Sandkaj.

“Vandet er stadig fornuftigt lunkent og vi sørger for lidt våddragter til dem der har lyst og behov,” skriver kajakklubben på facebook.

Tilmelding på forhånd vil være dejligt for arrangørerne, da de planlægger at tænde grillen. Man tilmelder sig på www.kajaknordhavn.dk. Man kan også tilmelde sig til et arrangement lørdag, men det er primært for de mere rutinerede, da der her også vil være kajakfolk fra andre klubber.

Close

Translate »