Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
boern konditaget lueders

Åbent møde om børn- og ungeidræt i Nordhavn

En gruppe forældre er sammen med DGI Storkøbenhavn ved at etablere en idræts- og fritidsforening for børn og unge i Nordhavn. Gruppen afholder nu et åbent møde lørdag 5. marts kl. 10. Og måske stiftende generalforsamling.

På mødet kan alle komme med ideer til idræts- eller fritidsaktiviteter for børn og unge i Nordhavn, eller melde sig, hvis man har lyst til at være med til at starte en ny forening. Mødet foregår i Det Flydende Aktivitetshus.

Faktisk er det målet, at mødet fører til dannelse af en rigtig forening, og afholdelse af den første generalforsamling. Gruppen leder derfor også efter et par ekstra bestyrelsesmedlemmer, men også efter folk, der har lyst til at hjælpe til ved arrangementer osv.

“Vi håber sådan, at I er flere, der har lyst til at være med til at skabe nogle fede lokale muligheder for børn og unge i vores lille landsby og give dem nogle sjove aktiviteter at mødes om,” skriver forældregruppen i invitationen til mødet.

Tilmdeling til mødet til lotn@dgi.dk

Close

Translate »