Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Accura flytter ind på Trælastholmen

Efter fire års byggeri på Trælastholmen kan Advokatfirmaet Accura nu flytte ind i sit nye domicil ‘Alexandriahuset’ på Alexandriagade 8.

Siden byggeriets start, har Accura haft en markant vækst i antal medarbejdere, fra 275 til mere end 500 medarbejdere. Derfor har Accura lejet to ekstra etager i naboejendommen ‘Orienthuset’, som også ligger i første parket til havnefronten ved Orient Plads.

Alexandriahuset har 10.500 kvm. fordelt på fem etager plus 2.500 kvm. parkeringskælder, og er tegnet af Danielsen Architecture. Orienthuset er på 17.000 kvm. og er tegnet af Arkitema. Her flytter også Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO) ind.

”I vores nye omgivelser har vi skabt nogle moderne og funktionelle rammer i enestående interiør med fokus på detaljen. Her er enkle, rå og holdbare materialer som træ, glas og natursten sat sammen med specialdesignede møbler i naturfarver og farverige, alsidige og unikke kunstværker. Vi glæder os til at blive en del af og bidrage aktivt til lokalområdet i Nordhavnen og ikke mindst til at vise vores flotte nye rammer frem”, udtaler partner og adm. direktør i Accura, Ivan Madsen.

Accura har flyttedag 17. april.

Om Accura
“Accura er Danmarks førende advokatvirksomhed inden for komplekse transaktioner og projekter og består af advokater og kommercielle specialister, der omsætter jura til konkrete værdiskabende løsninger for dansk og internationalt erhvervsliv. Accuras team består af mere end 500 dedikerede medarbejdere fordelt på kontorer i bl.a. København, Aarhus, Singapore, Boston, London og Tokyo.”

(Fotos: Accura. Læs mere: accura.dk)

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close