Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Adgangsforhold til Nordhavn 

Jeg har skrevet om dette tidligere, men denne gang med en anden vinkel. Tilværelsen for de nuværende beboere i Nordhavn er næsten uudholdelig rent trafikmæssigt.

Af Poul Gudberg

Det er næsten umuligt, at komme frem og tilbage i bil og på cykel på grund af vejenes tilstand. Det værste er Kalkbrænderivej og Sundkrogsvej. Det er simpelthen ikke til at køre på de to veje.

Det længe været et problem, og det bliver stadigt værre, for Kalkbrænderivej og Sundkrogsgade er begge hårdt belastede af trafik og især tung trafik. Prøv engang at se på trafikken i krydset lige efter viadukten under banen. Der er stort set konstant tunge lastbiler, der svinger til Venstre ned ad Sundkrogsvej. Ikke nok med det men turen fra Trelleborggade og ad Kalkbrænderivej er næsten ufarbar på grund af kæmpe huller i vejen

Det må da være muligt for myndighederne, der beslutter de forskellige projekter, at indlægge nødvendige reparationsarbejder på vejene, når man nu ved, at den tunge trafik, der følger af de mange arbejder med sikkerhed vil medføre skader på asfalten. 

Det kan da vel ikke være så svært for kloge og uddannede vejingeniører og planlæggere at lægge de hensyn ind i en ellers kompliceret planlægning, som burde hensyntage til de beboere i området, som er belastet nok af byggerier og byggepladser

Jeg tror, at det vil betyde, hvis man viser dette hensyn, at forståelse for besværet vil blive langt større, og hvis man spørger mig, så kan det da ikke være raketvidenskab at indregne en smule asfalt i de i øvrigt kæmpemæssige projekter, som man har for Nordhavn. 

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »