Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

AP Pension bygger mere på Trælastholmen

AP Pension har netop vundet retten til at bygge et kontorhus på Trælastholmen.

AP Pension vandt i en udbudsrunde fra By & Havn, og skal nu bygge et 10.000 kvadratmeter stort kontorhus på Trælastholmen, hvor selskabet i forvejen bygger Hotel Comwell Copenhagen Portside.

“Vi planlægger, at bygge et moderne kontorhus, der passer ind i området med respekt for den historie, der også følger med i Nordhavn. Det bliver et projekt, der vil være sikre attraktive afkast til alle vores kunder, og vi glæder os til i den kommende tid at konkretisere byggeplanerne”, siger Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Hos By & Havn ser man også frem til AP Pensions kommende byggeri.

“Nordhavn er inde i en rivende udvikling. Og ikke mindst Trælastholmen er et spændende område, hvor vi er sikre på, at AP Pension vil skabe et byggeri, der passer ind i bydelens øvrige bygninger og miljø, siger salgs- og udlejningschef”, Nicolai Irminger Axholm, fra By & Havn.

AP Pension skal også bygge på Holm 8 ud til Kalkbrænderihavn, som er nabo til Trælastholmen. Her skal der opføres to domiciler, dels til Nykredit, dels til AP Pension selv.

Udbudsrunden fra By & Havn omfatter i alt 4 erhvervsgrunde. Fristen for udbuddet blev forlænget i sidste måned, for at tiltrække bedst mulige tilbud.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »