Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Apartment hotel på Redmolen

Stay-long hotel på Redmolen skal drives af Marriott-kæden, som har lejet sig ind i det Henning Larsen-tegnede hotelbyggeri på 11.500 kvm. Hotellet forventer at slå dørene op i 2023.

Hotellet er den store karrébygning til venstre på visualiseringen herover. Forrest ses Gdanskgade. Mellem de to bygninger ligger den lille plads ‘Stenhaven’. Illustration: PFA Ejendomme

Der bliver tale om et ‘apartment’ hotel med 95 lejligheder. Det nye hotel ”Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn’ er en blanding af residens og kontor. Her kan forretningsrejsende og expats både bo og arbejde. I stil med hotelkoncepter som f.eks. STAY og Joyn. Marriot International har allerede flere hoteller i hovedstaden, men Nordø-hotellet bliver det første af kædens Residence-hoteller. 

Redmolen har samlet set 5 byggefelter:

  • Mod nordvest, Gdanskgade: Kontorbygningen ‘Porten’.
  • Mod nordøst, Gdanskgade: Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn. Et karrébyggeri med indre gård
  • Mod sydvest, v. Murmanskgade/Sandkaj:  Boligbyggeriet ‘Nordøkaréen’
  • Mod sydøst: Boligbyggeriet ‘Nordøhuset’: Relativt lille etagebyggeri. De to boligblokke mod syd trapper ned mod hinanden, så der opstår en lille plads.
  • Yderst mod øst: ‘Spidsen’ – den 62 meter høje og cylinderformede bygning ud mod Øresund. I dens indre vil man finde en stor vinterhave som bliver offentligt tilgængeligt. Stueetagen lejes ud til butikker, restauranter eller udstillingsområder.
redmolen site nordoest
Redmolenprojektet afslutter Nordhavns Århusgadekvarter ud mod Øresund. Fotograf: PFA Ejendomme
Et kig fra Stenhaven mod vest ned gennem sidegaden. For enden ses P-hus Lüders.Illustration: PFA Ejendomme

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close