Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Bæredygtig hverdagsmad

Hvordan spiser vi efter årstiderne, mindsker madspild og giver vores børn mere madmod – i en travl hverdag med bleskift, madpakker og måske søvnløse nætter?

Det kan man få gode og nærværende tips til, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til gratis barselscafé i Østerbrohuset onsdag 13. oktober kl. 10.00 – 12.00. Det er muligt at medbringe baby. Mødet giver inspiration til sund, grøn og overskuelig hverdagsmad til de små.

Oplægsholder er Marie Daugaard, madentusiast og foredragsholder, og indehaver af Mad & Miljø. Hun giver tips til hverdagens madpakker, til at få børnene med i køkkenet og til at få en nogenlunde rolig stemning omkring middagsbordet. 

Lidt lettere hverdag
Mødet kommer også omkring emballagetyper i køkkenet og til mad på farten. For hvad er bedst? Plastikbøtten, sølvpapir eller film?
“Oplægget handler ikke om at være perfekt, men om at få fifs og inspiration, der kan gøre hverdagen lidt lettere, uden at gå på kompromis,” skriver Miljøpunkt Østerbro.

Barselscaféen er gratis, men der er begrænsede pladser. Tilmelding skal ske til louise@miljopunkt-osterbro.dk. Skriv  og skriv ‘Barselscafe’ i emnefeltet – det er først til mølle. Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »