Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Bæredygtige tekstiler til en bæredygtig bydel

Det bliver lige i omegnen af 1. november, at Nordhavn får en helt ny butik med bæredygtigt boligtekstil og tøj. Adressen ligger i hvert fald helt fast, for det bliver Århusgade 159.

 Sengetøj, plaider og tøj til både hjemme- og dagligdagsbrug. Det kommer til Nordhavn til efteråret, når brandet Aiayu flytter ind i Orienten.
Vi laver holdbare produkter i stærk kvalitet, fortæller direktør og medejer af Aiayu, Maria Glæsel. 

Det hele er bæredygtigt både i forhold til arbejdsforhold og miljø, fortæller hun.

Aiayu findes i forvejen i Aarhus, Oslo og i Store Strandstræde i København, men at brandets fjerde location lige netop blev Nordhavn, er intet tilfælde.
“Jeg er meget inspireret af områdets bæredygtige mission. Det er bæredygtighed, der er vejen frem. Det er både en del af alle de nye butikkers manifest, og det er en del af vores DNA”.

Aiayus produkter produceres under bæredygtige forhold i Indien, Nepal og Bolivia

Maria Glæsel kommer ikke selv til at være fast i butikken, men derimod kommer et par af Aiayus ansatte til at have arbejdsplads i forretningen, ligesom der også kommer til at sidde en medarbejder med ”repair services”.

Reparationer og events
“Hvis man for eksempel har en af vores plaider, og den er gået op i en syning, reparerer vi den gratis. Det er en del af bæredygtighed, at vi forlænger produkternes levetid på den måde”, forklarer Maria Glæsel.

“Desuden kommer forretningen også til at rumme events og udstillinger med andre bæredygtige brands. 
Vi ved, at man kan være bæredygtig på mange forskellige måder, og derfor vil vi også gerne vise, hvordan andre gør det”, siger Maria Glæsel, som glæder sig til at åbne butikken i Nordhavn.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close