Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Bevæg dig bæredygtigt rundt i hverdagen

Jorden bliver varmere og klimaet ændrer sig som konsekvens. Vi føler alle et ansvar, men det kan være svært at vide, hvor i ens egen hverdag, man skal sætte ind, for at bidrage til en positiv og bæredygtig udvikling. Et oplagt sted er dog den daglige transport. For vi bevæger os rundt, hele tiden, så hvorfor ikke gøre det på en bæredygtige facon?

Find jernhesten frem

Der findes flere cykler end personer i Danmark og vi er et land med en stolt cykeltradition. Har du derfor ikke langt på arbejde eller kunne du måske bruge lidt ekstra motion i hverdagen, så er det nok på tide at støve jernhesten af eller måske købe en ny, hos din cykelhandler i København. Om du er til el, en cykel med lad eller den helt klassiske, så kan du med garanti finde et bæredygtigt transportmiddel. 

Den offentlige transport

Har du længere på arbejde, så er offentlig transport det mest bæredygtige valg. Om det er toget, bussen eller letbanen, så sparer det på CO2-udledningen, når vi er fælles om at transportere os. Hvis du dog ikke synes, at den offentlige transport er bekvem eller noget for dig, er der også samkørsels ordninger, hvor du kan køre med private, der skal samme vej som dig. 

Benzin eller el?

Det store spørgsmål, for enhver bilejer, der gerne vil være mere bæredygtig. Og det nemme svar er jo, at el bare er mere bæredygtigt. Der kan dog være mange bekymringer ift. køb af elbil, såsom rækkevidde og opladningsmuligheder. Heldigvis er der efterhånden opsat mange elladestandere i det danske land og mens vejene fortsat har en overvægt af benzinbiler på sig, så er køen ved elladestanderne endnu ikke så lang. Og vil du hellere oplade derhjemme, kan du få en ladestation til at sætte på hjemmet og oplade bilen når kWh-prisen er billigst. 

Close