Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Billeder af Nordhavnsfolket

Fotoudstillingen ‘Nordhavnsfolket anno 2023’ af fotograf Helle Moos kan ses på Nordre Toldbod på Kulturnatten på fredag.

Helle Moos arbejder til daglig i Nordhavn og er fascineret af samspillet mellem det nye og det gamle Nordhavn. Hun har skabt en portrætudstilling om Nordhavnerne, som tidligere har været opstillet ved indgangen til Fælledparken ved Trianglen. Billedet herover er fra udstillingen og er taget på Sundmolen.

I anledning af Kulturnatten fredag 13. oktober flytter By & Havn udstillingen til forpladsen til Nordre Toldbod.

Samme dag kl. 18-24 er By & Havns hovedkontor samme sted åbent. Det gælder også Havnebygmesterens Studiesamling, der er baseret på By & Havns store, historiske arkiv. I arkivrummet på første sal er der fiskedam og tegneværksted for børnene. I tegneværkstedet står illustrator Michael Stokkebye, der vandt By & Havns og WWF Verdensnaturfondens store plakatkonkurrence tidligere på året.

Tre gange i løbet af kulturnatten (kl. 19, 20 og 21) er der korte talks om fisk og planter i havnen af Lisbeth Damsgaard Jørgensen fra WWF Verdensnaturfonden og Sune Riis Sørensen fra DTU Aqua. Hovedemnet er havnens ål, som er en fascinerende og meget speciel fisk, som i mange år har haft svære forhold – også i havnen.

De første 300 børn vil få en drybag, en mulepose, en malebog og et eksemplar af hæftet Naturbeskrivelsen, der fortæller om havnens tilstand og gennemgår hvilke planter og fisk, der findes i havnen. Malebog og Naturbeskrivelse er udgivet af By & Havn i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close