Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Børneflokken kommer til Orienten

daginstitution27. januar 2020 kan man høre flere børnestemmer i Nordhavn end normalt. Her flytter bydelens nye institution ind i Orienten. Den skal i første omgang huse 24 spændte vuggestuebørn samt en flok ligeledes nye børnehavebørn.

Vuggestuebørnene kommer fra institutionen Børneflokken, som i 60 år har holdt til på toppen af Egmont Kollegiet på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro. I lang tid har småbørnsforældre i Nordhavn vidst, at institutionen skulle flytte, så derfor er en stor del af børnene lokale Nordhavnsbørn.

Desuden kommer der to ny ekstra vuggestuegrupper, hvoraf den ene med tiden skal vokse op og blive til en ekstra børnehavegruppe, så institutionen ender med at have tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper.
Institutionen skal ligge i huset Orienten i Århusgade, som for tiden er ét stort byggerod.

Jeg har set lokalerne, og det bliver rigtig flot, siger Anne Henriksen, som er leder af Børneflokken, som lige nu har adresser både på Egmont Kollegiet og på en adresse i Vordingborggade. Men kun Egmont-børnene flytter til Nordhavn. Til dagligt kommer Anne Henriksen primært til at sidde i Vordingborggade. I Nordhavn vil souschefen Gitte Haff-Jensen være til stede på daglig basis.

En del af personalet inkl. køkkendamen flytter med til Orienten. Men fordi Børneflokken har været præget af usikkerhed i lang tid, har der også været personaleudskiftning, og der skal derfor hyres nye folk. Selv om det bliver en stor omvæltning, er Anne Henriksen klar.
Vi lukker ned på toppen af kollegiet og åbner vores hjerter for noget nyt, siger hun. MAV

Close

Translate »