Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Bombetrussel: Sundkrogsgade afspærret to timer

Politi, redningsmandskab og ambulancer fyldte godt op i Sundkrogsgade mandag formiddag. En ny bombetrussel mod Østre Landsret var blevet anmeldt.

For anden gang på cirka halvanden måned er Østre Landsret blevet evakueret efter en bombetrussel. Ligesom sidste gang var der tale om falsk alarm. Men trafikken i Helsinkigade og Sundkrogsgade var lammet i over to timer med lange køer til følge.

Københavns Politi har været meget tilbageholdende med oplysninger om sagen. Her følger deres tre korte beskeder på mediet ‘X’ i dag:

Kl. 10.29: “Østre Landsret er evakueret efter anmeldelse om en bombetrussel. Vi tager de nødvendige forholdsregler og har afspærret et område således, at der ikke er fare for borgere. Vi samarbejder med relevante myndigheder og vil opdatere løbende”.

Kl. 11.07: “Vi er fortsat i gang med at undersøge Østre Landsret efter en bombetrussel. Bygningen bliver lige nu gennemgået med bl.a. sprængstofhunde. Der er ingen fare for beboere og andre i de omkringliggende bygninger”.

Kl. 12.04: “Søgningen er nu afsluttet, og der er ikke fundet noget mistænkeligt. Afspærringerne på stedet ophæves gradvist. Efterforskningen af sagen fortsætter, og vi har ikke yderligere informationer.”

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »