Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
borgersamling

Borgersamling om Lynetteholm er færdig

Borgersamling om Lynetteholm er klar til at overdrage sine endelige anbefalinger til Københavns politikere.

For godt et år siden fik 10.000 borgere en invitation til at deltage i en borgersamling om Lynetteholm. Efterfølgende blev borgersamlingen sammensat af et repræsentativt udsnit af borgere på tværs af hovedstaden. Alle medlemmer er udtrukket ved lodtrækning på tværs af 12 hovedstadskommuner.

De 38 borgere har siden november 2022 arbejdet med at formulere anbefalinger til den videre udvikling af Lynetteholm. De skal komme med anbefalinger til, hvordan Lynetteholm kan blive bydel, der understøtter en bæredygtig udvikling for mennesker, natur og miljø. 

Det er slet ikke vedtaget endnu, om Lynetteholm skal udvikles til en ny bydel. Men med det igangværende kystsikringsprojekt og den kommende jordopfyldning i området, ventes det at der vil blive fremsat en plan for en nye bydel i Folketing og Borgerrepræsentation senere i år.

På mandag overdrages arbejdet snart officielt til Københavns Borgerrepræsentation. Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen (S) byder velkommen, hvorefter borgersamlingen præsenterer sit arbejde. By & Havn, der er opdragsgiver til borgersamlingen, vil fortælle om selskabets tilbagemelding på anbefalingerne ved adm. direktør Anne Skovbro.

Det er tredjepartssekretariatet We Do Democracy, der har drevet og ledet borgersamlingens arbejde.

Borgersamlingen overdrager sine endelige anbefalinger til Københavns Borgerrepræsentation i Hovedkassen på Københavns Rådhus mandag den 25. september 2023 fra kl. 16.30 – 17.30.

Det er muligt at tilmelde sig som observatør efter først-til-mølle-princippet. Man kan tilmelde sig som observatør. Der er begrænsede pladser, så man skal tilmelde dig ved at sende en mail til BL@wedodemocracy.dk senest fredag d. 22. september.

Mødet vil også blive livestreamet, så alle interesserede har mulighed for at følge med i den fælles overdragelse: https://lynetteholm.borgersamling.dk

Anbefalingerne offentliggøres samme dag som overdragelsen og vil være at finde på https://lynetteholm.borgersamling.dk

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »