Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

By & Havn er ude af detailhandelsselskab

Siden 2015 har By & Havn og NREP ejet, udviklet og drevet butiksmiljøet i Århusgadekvarteret i det fælles selskab Nordhavn P/S. Nu sælger By & Havn og NREP selskabet til PFA. Dog bevarer NREP en mindre ejerandel for at fortsætte med at udvikle områdets handelsliv.

“Vi er glade for at have været med til at igangsætte og udvikle en god detailhandel i Århusgadekvarteret, hvor der har været fokus på at tilbyde beboerne i området et forretningsliv med stor variation og høj kvalitet. By & Havn har været fødselshjælper i dette projekt, og med salget til PFA mener vi at detailhandelsselskabet kommer på gode hænder, der sikrer et langsigtet engagement”, udtaler Udviklings- og salgsdirektør Michael Soetmann fra By & Havn.

Med en mindre ejerandel fortsætter NREP sit arbejde med at finde de rigtige lejere og udvikle retailkonceptet i Nordhavn P/S.
”Der er mange eksempler på, hvor svært det er at skabe liv i nyudviklede byområder. Men med en klar vision er det lykkedes godt her i Nordhavn, som er blevet et område man følger og forsøger at lære af, både i og uden for Danmark. Det er tydeligt, at både beboere og københavnerne i det hele taget nyder kvarterets blanding af tilbud, og vi glæder os til at videreføre ambitionerne sammen med PFA. Snart genåbner viadukten til Århusgade og med to nye metrostationer starter et nyt, spændende kapitel for området,” siger Thomas Riise-Jakobsen, partner i NREP.

By & Havn og NREP (Nordic Reat Estate Partners) stiftede for fem år siden selskabet Nordhavn P/S. By & Havns andel bestod af butikslokaler mv. som man havde købt tilbage fra bygherrer i Nordhavn. I samarbejde med NREP blev der udviklet et manifest for detailudviklingen med vægt på bæredygtighed, lokalt engagement og kvalitet. Nu ønsker PFA at gennemføre den næste fase af detailhandelsudviklingen og driften i området. PFA ønsker at være langsigtet ejer af selskabet i Århusgadekvarteret. Pensionsselskabet har i forvejen store interesser i Nordhavn, bl.a. hovedsædet på Sundkrogsgade/Helsinkigade samt Redmolen, hvor der lige nu er startet byggeri af boliger og erhvervsejendomme.

PFA er beliggende i Nordhavn, og vi har et ønske om at bidrage aktivt i vores nærområde. Det betyder, at vi selvfølgelig ønsker at tage et aktivt ejerskab, og derfor har vi valgt at gå langsigtet ind i denne investering for at drive og udvikle en sund byudvikling af området, som kommer beboere til gavn. Da det er lykkedes at skabe et varieret univers af oplevelser forankret i nødvendighedsdrevet retail og bæredygtighed, passer investeringen rigtig godt ind i vores samlede ejendomsportefølje,” siger Mikael Arne Fogemann, chef for Danske Ejendomme i PFA.

Salget og overdragelsen af detailhandelselskabet Nordhavn P/S sker med virkning fra 31. januar 2020.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »