Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

By & Havn klar med plan for parkering

Nordhavns beboere kan se frem til to parkeringshuse, en parkeringskælder beliggende under vand og over 140 midlertidige parkeringspladser. Det viser ny parkeringsplan for Nordhavn. 

I takt med at Nordhavn vokser og boliger og virksomheder kommer til, skal By & Havn hele tiden sørge for at der er det antal parkeringspladser, som kommunen kræver. Samtidig med at der planlægges nye parkeringshuse, skal der også løbende etableres midlertidige parkeringsmuligheder. Nu præsenteres en plan for de næste tre år.

”Jo længere vi kommer med byudviklingen, jo færre grunde har vi til rådighed til de midlertidige parkeringspladser. Derfor gør vi et stort arbejde for at få puslespillet til at gå op, indtil Nordhavns planlagte parkeringshuse er færdigbygget – og jeg er glad for den plan, vi nu har på plads. Vi er klar over, at det kan medføre forandringer, når vi flytter rundt på p-pladser og opretter nye. Hvis man har spørgsmål, kan vi altid kontaktes, og vi er også med til nabomødet den 3. marts, hvor spørgsmål til parkeringsmulighederne i Nordhavn er meget velkomne”, siger chef for Parkering i By & Havn, Heidi Olsen. 

Ny plan for Sundmolen i 2020
Den 14. februar lukker den midlertidige P-plads Southampton, som ligger for enden af Kronløbsbassinet nærmest Sundmolen. I stedet er der oprettet 30 nye midlertidige parkeringspladser mellem Pakhus 47 og 48 ved Sundkaj på Sundmolen (se kort). Samtidig er det muligt at benytte P-plads Levantkaj, hvor der er 120 pladser. Til sommer vil der komme ændringer på spidsen af Sundmolen, hvor den midlertidige parkeringsplads lukker for at gøre plads til det kommende byggeri af BIGs domicil. 

Nye parkeringspladser på vej i hele Nordhavn
Lige nu er byggeriet af Kronløbsøens parkeringskælder i fuld gang, og i løbet af i år bliver der sat gang i byggeriet af to planlagte parkeringshuse – et ved Nordhavns Plads i Århusgadekvarteret og et ved Orient Plads på Trælastholmen. De to parkeringshuse ventes at stå klar i starten af 2022, og Kronløbsøen vil være færdigbygget i 2023.

I april i år bliver der oprettet 84 midlertidige p-pladser ved Nordhavns Plads, indtil det planlagte p-hus står klar. På Sundmolen planlægger By & Havn 60 nye midlertidige p-pladser ved Pakhus 52 i starten af 2021. 

De kommende år har By & Havn også fokus på opladning af elbiler. På nuværende tidspunkt er der mulighed for at oplade sin elbil på både Sundmolen, i P-hus Lüders i Århusgadekvarteret og i Marmormolens parkeringskælder. Den 29. oktober 2019 afholdt By & Havn en workshop om fremtidens opladning af elbiler i Nordhavn. De mange konstruktive input fra workshoppen indgår i en ny strategi, der skal sikre, at beboere, besøgende, medarbejdere og virksomheder med el-bil i Nordhavn har nem adgang til at oplade den.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »