Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

BYEN SKAL INKLUDERE

Som en del af arkitekturåret inviterer Kulturdistriktet til oplevelseskonferencen ‘På Byens Vegne’.
Kulturskabere, arkitekter, developere og mange andre skal tale om fremtidens by, og dens potentialer, muligheder og udfordringer.

‘På Byens Vegne’ er en årligt tilbagevendende oplevelseskonference om kulturens plads i arkitekturen og byplanlægningen. ‘På Byens Vegne 2023’ finder sted 25. maj kl. 13-20 i Tunnelfabrikken, og er en del af arkitekturårets program. Konferencens tema er i år ‘Den Inkluderende By’.

Nogle af de spørgsmål, som bliver behandlet er: I hvilket omfang fremmer vores nuværende planlægning og arkitektur en inkluderende by? Hvordan kan kulturen bruges som driver til at skabe flere inkluderende og kreative byrum for alle? Og hvordan bliver vi bedre til at skabe oplevelsesrige rum, der tager højde for menneskers forskellige behov?

Deltagerne kan bl.a. høre oplæg fra Peter Thorsgaard om Sydhavnen i Århus. Kenneth Balfelt taler om ‘Kunsten af inddrage’. Og Susanne Rud og Rita Justesen fortæller om udviklingen af Orientkaj i Nordhavn. Desuden deltager Universal Design Hub med et oplæg om universelt design. I en samtalesalon senere på dagen i kulturoasen ‘Odds And Ends’ ved siden af Tunnelfabrikken taler Stadsarkitekt Camilla Van Deurs med Finn Williams.

‘På Byens Vegne’ er startet af Kulturdistriktet og arrangeret i samarbejde med Kultur & Fritid Østerbro, By & Havn, Bevica Fonden, Volcano og Copenhagen in Common. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding her.

Program
13.00: Markedspladsen i Tunnelfabrikken åbner
14.00: Officiel velkomst v. Kulturdistriktet og Kultur og Fritid Østerbro
14.15: Om universelt design v. Universal Design Hub
14.45: Sammen om Sydhavnen i Aarhus v. Peter Thorsgaard
15.15: Pause m. kaffe og tid til at udforske Markedspladsen
15.45: Kunsten at inddrage v. Kenneth Balfelt
16.15: Orientkaj i Nordhavn v. Susanne Rud og Rita Justesen

AFTER WORK i Odds and Ends
17.00: Samtalesalon med Finn Williams & Camilla Van Deurs (samtale på engelsk). 18.00: Social dining (to be announced).

Facebook: www.facebook.com/Kulturdistriktet
Instagram: www.instagram.com/kulturdistriktet/

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »