Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
naturvandring nordhavnstippen 3

Bynaturvandring på Nordhavnstippen

På en bynaturvandring på Nordhavnstippen kan man høre om den helt særlige biodiversitet, som hersker på Nordhavns yderste spids. Bynaturvandringen foregår 5. september kl. 16-18. Det er gratis, men tilmelding er først til mølle.

Imens Nordhavn er et byområde i rivende udvikling, har Nordhavnstippen i mange år fået lov til at passe sig selv. Det har skabt et særligt og uspoleret naturområde, hvor græsset har fået lov til at gro op mellem betonrester og jordhøje.

Jacob og Emil fra Miljøpunkt Østerbro er guider på turen, og vil vise områdets særegne natur. Desuden vil Knud Erik Hansen fra Nordhavns Naturvenner fortælle om områdets historie og fremtidsplaner. Med lidt held støder man måske på en isfugl – og plukker et æble fra de lokale æbletræer.

Den guidede tur er arrangeret af Nordhavns Naturvenner og Miljøpunkt Østerbro, og er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Tid og sted
Byvandringen foregår 5. september kl. 16-18 og starter ved rundkørslen for enden af Kattegatvej i gåafstand fra Nordhavnstippen. Bus 164 kører tæt på og ellers kan man cykle derud. Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede. Husk praktisk fodtøj, og evt. en regnjakke hvis der loves regn på dagen.
Det er gratis at deltage, men der er begrænsede pladser. Tilmelding til emil@miljopunkt-osterbro.dk og skriv ’Bynaturvandring’ i emnefeltet – det er først til mølle. Læs mere her.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »