Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Byttemarked på Havnekulturkontoret

byttemarkedMiljøPunkt Østerbro inviterer til byttemarked i Havnekulturkontoret i Nordhavn. Her bliver brugte sager til genbrugsguld til glæde for naboer og miljø – og alt er gratis. Det sker i forbindelse med Nordisk Byttedag, hvor Norge, Sverige, Danmark og Island sætter fokus på genbrug og bytning.

Hvad kan byttes?
Tøj (børn og voksne), legetøj, bøger og planter/stiklinger.

Hvordan deltager man?
Man medbringer de ting, man vil bytte væk. Så går man på opdagelse i byttemarkedets gratis gemmer og finder det genbrugsguld, man gerne vil have med hjem.

Hvad kan bruges?
For at andre kan få glæde af tingene, er det vigtigt, at de er i god stand. Det vil sige tøj uden huller og pletter, intakt legetøj med alle dele og så videre.

Hvad er god byttekarma?
Der er nok til alle, hvis man giver, hvad man har og kun tager, hvad man kan bruge.

Hvordan bliver man frivillig?
Byttemarkedet får hjælp af ti seje klimaambassadører fra Randersgade Skole, der sørger for slagets gang. Men de kan altid bruge flere frivillige. Hvad med resten?
De ting, der ikke får et nyt hjem på dagen, hentes eller afleveres til genbrug.

Hvorfor byttemarkeder?
De gamle ting får mulighed for at glæde andre og for at cirkulere lidt længere. Man sparer penge og giver samtidig miljøet og klimaet en hånd ved at forbruge færre nye ressourcer.

Close