Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
krydstogt cmp

CMP får rekordoverskud på krydstogtskibene

Ny rekord i antallet af krydstogtfartøjer med anløb i Copenhagen Malmö Ports tre havne bidrog til at overskuddet steg i 2018.

En ny krydstogtshavn i Visby og flere krydstogtskibe til både København og Malmø bidrog til, at overskuddet steg med lidt over otte procent til 908 millioner svenske kroner for det dansk-svenske havneselskab Copenhagen Malmö Port, CMP.

CMP’s administrerende direktør Barbara Scheel Agersnap påpeger i en pressemeddelelse, at havneselskabet styrker sin position som et førende krydstogtmål i Nordeuropa. I Visby overtog CMP sidste år driften af ​​den nybyggede krydstogtshavn i Visby, og i både København og Malmø steg antallet af krydstogtsskibe. At krydstogtskibe er blevet stadig vigtigere, har bidraget til, at CMP modtog i alt 953.000 krydstogtpassagerer sidste år.

– 2018 var et godt og stærkt år for CMP. Selv om vi kan se visse volumenfald, eksempelvis for oliesegmentet, så går samtlige virksomhedsområder samlet set frem med øgede overskudsgrader. Jeg anser det som et resultat af det store arbejde, vi har gjort for at fokusere på de rigtige ting, arbejde mere effektivt og drage fordel af de forretningsmuligheder, der er opstået, siger Barbara Scheel Agersnap i en kommentar.

Copenhagen Malmö Port är en hamnoperatör som driver hamnarna i Köpenhamn, Malmö samt kryssningshamnen i Visby. Bolaget ägs till 50 procent av By & Havn, 27 procent av Malmö stad samt 23 procent av svenska företag. By & Havn ägs till 95 procent av Köpenhamns kommun och 5 procent av danska staten och arbetar i övrigt med att utveckla markområden i bland annat Nordhavn och Ørestad.
(News Øresund)

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »