Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Copenhagen International School indstillet til pris

severinCopenhagen International School er indstillet til SEVERIN-PRISEN 2020 for online indhold, der viser skolens værdier. 

En billedserie om elevernes opfattelser af fred blev udslagsgivende for indstillingen til prisen. Copenhagen International School (CIS) på Levantkaj fejrede i september FNs Peace Day – og delte det med verden på Facebook. 

Smilende børn, som fortæller, hvad fred betyder for dem, blev sat sammen til et såkaldt “peace quilt” – en collage af billeder og forklaringer af begrebet ”fred.” 

I disse dage udtages kandidater til SEVERIN-PRISEN, en pris som sætter fokus på de frie skolers stemme i det digitale mediebillede. Og nu er CIS indstillet til prisen for sit medieindhold

idaDet bliver eleverne glade for at høre – og det blev jeg naturligvis også, fortæller kommunikationschef på CIS, Ida Storm Jansen. 

Alle på skolen, elever som lærere, lægger meget vægt på engagement i samfundet – både i Danmark og verden. Det er en drivende kraft for skolen, som vi er meget stolte af, siger hun.

Det gode eksempels pris

Tidligere vindere af SEVERIN-PRISEN er Glamsbjerg Friskole og Fredericia Realskole. Formand for Efterskoleforeningen, Torben Vind Rasmussens er med i SEVERIN-PRISENs 2020-jury. Han kalder prisen ‘det gode eksempels pris,’ fordi den retter fokus mod godt og værdibåret indhold i det digitale.

Indstillingen til SEVERIN-PRISEN er åben til og med 18. oktober, og enhver kan indstille en fri skole, som de synes gør det godt på digitale platforme. Tre nominerede vælges ud af juryen, og derefter er der offentlig afstemning.

The CIS Sustainability Day

Classical concert at CIS

Close

Translate »