Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
blaa blink politi

Cykeltyve pågrebet på fersk gerning

En beboer på Fortkaj fik stjålet sin cargo bike, men kunne følge tyvene live via en GPS tracker. Politiet var i nærheden, og sammen med cyklens ejer fik de fat i tyvene og cyklen.

Cykelejeren skriver anonymt om oplevelsen på facebookgruppen ‘Alle os i Nordhavn’.

Så snart GPS trackeren gjorde opmærksom på at cyklen var på vej væk, ringede ejeren til politiet omkring kl. 02.30 natten til 26. oktober. Det viste sig at de havde en patrulje i nærheden, og politiet spurgte om ejeren ville med i politibilen så de kunne følge GPS signalet.

“Efter en kort (og ærlig talt ret surrealistisk) politibiljagt på Østerbro fandt vi tyvene. De hoppede af cyklen og løb, betjentene sprang ud af bilen og jagtede dem et par hundrede meter, og VI FANGEDE DEM! De blev arresteret på stedet,” fortæller cykelejeren.

Anholdelsen skete i Willemosgade. Der fandt politiet også en anden cykel, som sandsynligvis også er stjålet af tyvene. Eftersom tyvene modsatte sig anholdelse, kommer de nok ikke til at stjæle cykler foreløbig.

Cykelejeren fortæller også, at cyklen var låst med tre godkende låse. De blev brudt op uden problemer af tyvene..

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »