Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Debatmøde hos COBE: Skovbro og van Deurs

nabomoedeDer er lagt op til et spændende møde, når adm. dir. Anne Skovbro (By & Havn) duellerer med Københavns nye stadsarkitekt Camilla van Deurs 

• Arkitektfirmaet Cobe, der holder til i Nordhavn, indleder en række debatmøder med aktuelle emner om byliv og arkitektur. Og allerede det første møde ser ud til at blive særdeles spændende. Her er det Camilla van Deurs, der er nytiltrådt stadsarkitekt i Københavns Kommune, der står over for Anne Skovbro, der er administrerende direktør i By & Havn.

Camilla van Deurs har allerede blandt andet været kritisk over for nogle af de byggerier, som der er sluppet gennem By & Havns nåleøje. Bl.a. byggerier i Ørestad, som stadsarkitekten synes ligner hinande. for meget. Anne Skovbro har til Nordhavn Avis udtalt, at hvis byggerierne ligner hinanden meget, så er det først og fremmest fordi, at de alle er kvalitetsbyggerier. Så der er udsigt til en spændende snak om byrum, byliv og arkitektur.

Det er stifter af Cobe, arkitekt Dan Stubbergaard, der styrer løjerne. Arrangementet er gratis og finder sted i Cobes lokaler på Orientkaj. Samme sted finder man også cafeen Depanneur, der har åbent under hele mødet.
Tid: torsdag den 28 februar kl. 16.30-18.30
Sted: COBE, Orientkaj 4, 2150 Copenhagen

Close