Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Debatrække om kunstig intelligens

Hvordan skal vi som mennesker forholde os til kunstig intelligens? Kan vi stole på den? ENIGMA på Trianglen afholder en debatrække med nogle af landets førende eksperter i kunstig intelligens.

Nogle af Danmarks førende eksperter på området vil besvare spørgsmål og skabe deba med afsæt i ENIGMAs særudstilling ‘Hej Menneske’. I samarbejde med TrygFonden er det blevet muligt for ENIGMA at gøre arrangementerne gratis:

Debat 21. marts kl. 17.00-18.30: HVAD SKAL VI MED MENNESKER?
En af Danmarks førende eksperter i kunstig intelligens, Christiane Vejlø, debatterer med forfatter og foredragsholder Frederik Lindhardt, hvor den banebrydende teknologi stiller mennesket netop nu. Med afsæt i Christiane Vejløs netop udkomne bog, ‘Argumenter for mennesker’, diskuterer eksperterne hvem vi er som mennesker, hvis vi ikke længere er de mest intelligente på planeten? Og hvad kunstig intelligens aldrig kan erstatte.

Debat 4. april kl. 17.00-18.30: KUNSTIG INTELLIGENS: SNYD ELLER SMART?
Engang var lommeregneren anset som snyd. Nu rykker kunstig intelligens fundamentalt ved arbejde, viden og læring. Sine Zambach, forsker i kunstig intelligens og forfatter til bogen ‘AI i gymnasiet’, fortæller hvor kunstig intelligens kan hjælpe os til at blive mere innovative og kreative. Med konkrete eksempler og dilemmaer fortæller Sine hvad kunstig intelligens kan – og ikke kan – bruges til.

Debat 18. april kl. 17.00-18.30: ER KUNSTIG INTELLIGENS DIN NYE BEDSTE VEN?
Kunstig intelligens vil være ven med dit barn på SnapChat. Hvad betyder det for dig, som forældre eller bedsteforældre, at venskaber i fremtiden måske ikke er som i de gode, gamle dage? Og hvordan undgår vi samme ukontrollerede integration af kunstig intelligens i børn og unges liv, som vi lod sociale medier få? Ekspert Camilla Mehlsen fortæller hvordan kunstig intelligens ændrer måden vi er sammen på med udgangspunkt i sin netop udkomne bog, ‘Opmærksomhedstyveriet’.

Læs mere om debatterne her.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »