Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Derfor bør du overveje en sportsefterskole

At tage på sportsefterskole kan være en fantastisk oplevelse for mange unge mennesker. Det giver mulighed for at kombinere en stærk interesse for sport med en fuldendt skolegang og samtidig at møde ligesindede og udvikle nære sociale relationer. 

Men hvordan vælger man den bedste sportsefterskole til sig selv eller sit barn? I denne guide vil vi hjælpe dig med at finde den bedste sportsefterskole.

Find den rigtige efterskole

Før du begynder at lede efter din sportsefterskole, kan du starte med at finde inspiration. Du kan søge online for at få information om forskellige sportsefterskoler og deres tilbud. 

Mange efterskole har et åbent hus-arrangement man kan tage til, eller du kan arrangere at i f.eks. besøger et sted som Stidsholt Sportsefterskole i en weekend. Det er ofte den nemmeste måde at få en fornemmelse for, om det er det rigtige valg for netop dit barn.

Vælg den rigtige sportsefterskole

Når man skal finde den helt rigtige efterskole, er det altid en god idé at find en der passer til de interesser og sportspræferencer dit barn har. Hvis du er interesseret i fodbold, kan du overveje en sportsefterskole med fokus på fodbold. Hvis du er interesseret i ridning, kan du overveje en sportsefterskole med gode ridefaciliteter. 

Det er dog også altid en god idé at vælge en efterskole, der har nogle af de samme værdier som du gerne vil give videre til dit barn. Husk derfor gerne at spørge ind til hvordan undervisningen er struktureret og hvordan lærerne på efterskolen håndterer konflikter og fællesskaber. 

Hvor har dit barn det bedst?

Den absolut første prioritet, når du skal sende dit barn af sted på efterskole, er selvfølgelig at du ved, at dit barn har det godt. En sportsefterskole er et godt valg for mange unge, da der ofte opstår helt naturlige fællesskaber rundt om sporten. Uanset hvad I vælger, er det vigtigt, at din teenager føler dig godt tilpas på sin nye sportsefterskole.

For mange kan de første par uger være en smule hårde, da det er en helt ny ting at starte på efterskole. Det er helt normalt at man som ung er en smule påvirket af forandringen – men hvis du har valgt den rigtige efterskole til netop dit barn, så vil den usikkerhed hurtigt blive skiftet ud med gode oplevelser som man husker på resten af sit lange og sunde liv.

Close