Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Derfor er det en god ide med merchandise

Der er mange, der mener, at det er forældet – men sandheden er en anden. Mere end nogensinde er vi nemlig vilde med gratis ting, og vi rager dem til os, så snart det er muligt. Det kan for eksempel være via stande på diverse messer, ved deltagelse i konferencer og i supermarkeder, når der skal gøres opmærksom på et brand.

Uanset om der blot er tale om en nøglesnor, en kuglepen eller et bolsje, så takker vi altid ’ja’, og derfor er det stadig en ideel form for reklame for din virksomhed.

Hvem elsker ikke kaffe?

Det kan dog være, at du gerne vil tage dit merchandise et niveau op, så det ikke blot er det gængse, der bruges en enkelt gang, hvorefter det gemmes og glemmes. Og derfor kan det være, du bør tage et kig på kaffe.

For hvem elsker ikke en friskbrygget kop kaffe om morgenen, bare duften får de fleste af os til at fryde os. Det er for alvor noget, der er forbundet med glæde – så hvorfor ikke lave en kobling mellem lige netop kaffeglæden og dit brand? 

Det kan du gøre med kaffeposer med tryk.

Kaffeposer med tryk

Lige såvel som du kan få lavet dit logo, slogan eller andet på alt fra vandflasker og t-shirts til paraplyer og kasketter, så kan du nemlig også få specialdesignet poser, som indeholder kaffe. Læs mere om kaffeposer med tryk på en side som; nemco.dk.

Her er er der forskellige poser at vælge mellem. Det kan for eksempel være en ståpose, som du let kan stille frem på en stand og bruge som naturligt blikfang, eller det kan være den gængse, brune kaffeposer, der altid har vidnet om god kvalitet og godt omdømme.

Med den form for merchandise vil din stand helt sikkert blive bestormet til den næste messe. 

Close