Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Designmarked i Tunnelfabrikken

Designerspace er en platform for upcoming designere og kunstnere, som vil  skabe eksponering og muligheder for kreative iværksættere. 

4.-5. maj holder Designerspace forårsmarked i Tunnelfabrikken. 

Der vil være loungeområde, stande og workshops og et food-space for fødevare-iværksættere. Designerspace lancerer i samarbejde med Delidrop Foodlab et Foodspace med fødevarebrands fra særlig udvalgte fødevareiværksættere i Danmark.

The Silo – Luksus second Hand fra Nordhavn flytter ligeledes ind i hallen og lokker med fine 2.nd hand luksusfund og de besøgende kan få økologiske sandwiches fra RUG, lækre vine, special øl og sommerdrikke, mens hallen fyldes af toner fra en DJ. 

”Formålet med Designerspace er at give underskoven af iværksættere bedre vækstmuligheder. Et marked som dette er netop med til at eksponere de nyetablerede designere og kunstnere.  Ved at afholde markedet her, giver vi ikke bare de besøgende et marked, vi giver dem en verden af kreativitet, design, kunst og kunsthåndværk”, siger Roberto Uboldi fra Desigerspace.

Det er planen at lave endnu et marked i september samme sted.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »