Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Det flydende aktivitetshus skal bo til leje på vandet

aktivitetshusBy & Havn har ret til at opkræve vandarealleje af Det Flydende Aktivitetshus. Derfor har By og Havn lavet en vandareallejekontrakt med Københavns Ejendomme og Indkøb.

Til september åbner Det Flydende Aktivitetshus ved Sandkaj i Nordhavn. By & Havn er bygherre på aktivitetshuset, og har skudt 5,6 mio. kroner i projektet. Men også Københavns Kommune er involveret i kraft af et tilskud på 2,5 mio. kroner.
Dertil kommer at Lokale- og Anlægsfonden fornylig gav 1,9 mio. kr. til en udvidelse af Det Flydende Aktivitetshus.
Det er planen at anlægget overdrages til Københavns Kommunes afdeling for Ejendomme og indkøb (KEID) når det er bygget.
Og så skulle alt være i orden, bortset fra at By & Havn har ret til at opkræve vandarealleje af Det Flydende Aktivitetshus. Derfor har By og Havn lavet en vandareallejekontrakt med Københavns Ejendomme og Indkøb.
Kontrakten sikrer, at aktiviteteshuset kan blive liggende ved siden af badezonen. Lejemålet gøres uopsigeligt fra både lejer og udlejers side i 20 år, og kan dermed tidligst opsiges i 2039.
Desuden er der aftalt 10 års lejefrihed, således at Københavns Kommune først skal betale vandarealleje fra 2029. Den årlige leje er herefter sat til 160.160 kroner.
Når faciliteten med bevillingen fra Lokale- og Anlægsfonden udvides til et større areal, forventes det, at huslejen stiger til omkring 200.000 kr. om året. Men altså først fra 2029. Borgerrepræsentationen skal nu godkende lejekontrakten så den er gældende fra 1. august 2019.

Close

Translate »