Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Det skal du vide om babytøj

Som forælder er der mange forskellige ting at tage stilling til. Man ønsker selvfølgelig det bedste for sit barn, men sommetider kan det hele føles meget overvældende. Derfor er det en god idé at få lidt struktur på tingene, hvis du gerne vil have lidt mere ro på.

Man kan kun gøre en ting ad gangen, og som førstegangsforælder er det især vigtigt at komme lidt ned i gear. Hvis du har brug for et godt sted at starte, så kan du for eksempel begynde med at kigge på babytøjet. Det kan du få mere at vide om i denne guide. 

Køb online

Hvis du gerne vil have god tid til at finde det babytøj, som netop du bedst kan lide, så kan det godt betale sig at købe online frem for i fysiske butikker. På den måde er du fri for at tænke på lukketider, ekspedienter og betalingskøer. Du kan i stedet tage tingene i dit helt eget tempo. Samtidig har du også mulighed for at sidde derhjemme i ro og mag frem for at skulle afsted til en butik, og det kan især være en fordel, hvis fødselstidspunktet er tæt på. Du kan for eksempel tage et kig på hjemmesiden LUXKIDZ, hvor der er masser af skønt babytøj.

Størrelser 

Noget af det, der godt kan forvirre, når man skal købe tøj til en baby, er størrelserne. Derfor er det vigtigt at orientere dig godt på den hjemmeside, som du vælger at købe fra, for oftest vil det være angivet hvilke måneder eller år, tøjet henvender sig til. Du kan selvfølgelig ikke være helt sikker på, at det passer, for børn har nu engang forskellige størrelser, men det er et godt pejlemærke at gå efter. Hvis tøjet ikke passer alligevel, har man heldigvis ofte mulighed for at sende tilbage igen.

Close

Translate »