Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Direktør udpeget til Mariott på Redmolen

Det bliver hoteldirektør Patrice Boman som skal lede Mariotts hotel og residence på Redmolen, som åbner i januar.

Med det nye job flytter Patrice Boman dermed fra sin nuværende stilling som hotelchef på Scandic Palace på Rådhuspladsen. Patrice Boman har 15 års erfaring fra Marriott, Hilton, IHG og Radisson samt en bacheloruddannelse i hotelledelse fra Strathclyde Universitet. 

Patrice Boman

Mariott vil på Redmolen kombinere to af Marriott Internationals største varemærker. På den ene side kan længerevarende ophold nydes på ‘Residence Inn by Marriott’, som huser hotellejligheder med separate leve-, arbejds- og soveområder, inklusiv et fuldtudstyret køkken.
På den anden side flytter det traditionelle ‘Fairfield by Marriott’ hotelbrand ind med 222 værelser. Fairfield har eksisteret i over 30 år og er et af verdens største varemærker med omkring 1000 hoteller. Med åbningen i Nordhavn gør brandet sin entré på det europæiske marked. 

Det er den danske hoteloperatør Core Hospitality som har indgået aftale med Marriot International om at udvikle de to Marriott brands i Nordhavn.

Close

Translate »