Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Disse must haves skal du huske til kontoret

Har du fået dit eget kontor på arbejdet, er det på tide at få skrivebordet fyldt op med alt det, der er nødvendigt for at kunne udføre et godt stykke arbejde! I denne artikel får du en guide til de must haves, der bare SKAL være på dit kontor!

Hul- og hæftemaskiner og en masse billeder

Det er selvfølgelig rigtig vigtigt, at du har alle redskaber, der er nødvendige for at kunne udlevere vigtigt papirarbejde. Her kan du se udvalget af hæftemaskiner, som er et vigtigt remedie på arbejdspladsen. Du bør også have mapper og plastikchartekker, så dine medarbejdere får udleveret velorganiserede dokumenter, der er lette at håndtere. 

Ligeledes må en kontorplads gerne emme personlighed! Find en masse herlige familiebilleder frem og få dem printet ud på fotopapir. Du kan ramme dem ind og stille dem på dit skrivebord, klistre dem fast til rammen på din stationære computer eller hænge dem på en væg ved siden af dig. Har du dit helt eget bord, kan du også investere i en gennemsigtig dug og lægge billederne under. Så ryger de ingen steder, og hver gang du kigger ned på dit tastatur, kan du få øje på din glade datter eller din søde hund!

Sid godt

Det er vigtigt at prioritere komfort, hvis du skal sidde meget på dit kontor i løbet af en almindelig arbejdsdag. Har du en god kontorstol at sidde på? Du kan også finde siddepuder, der kan hjælpe dig med at opretholde en rank holdning, hvis du tenderer med at læne dig meget frem, krumme meget i nakken eller i ryggen eller noget helt tredje. Smerter kan være utroligt distraherende på arbejdspladsen, og er bestemt ikke noget, du skal lide under!

Du kan også hæve din computer, hvis ikke dit arbejdsbord er mobilt, med en papkasse eller et hæve-sænke-møbel!

Close