Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Disse ting bør du have, hvis du ejer et hus 

Der kan være mange fordele ved at have et hus fremfor at leje, og mange drømmer om at blive husejer. Der er især mange unge par, som vælger at købe et hus, så de kan sikre, at deres fremtidige børn har et trygt og stabilt sted at vokse op under sikre rammer.

Ejer du og din partner et hus, så kan I her blive meget klogere på, hvad I også bør have, når I ejer et hus.  

Det er vigtigt at have en stabil og sikker økonomi

At være husejer er en stor ting, og der følger et stort ansvar med titlen. Når man ejer et hus, står man for alt vedligeholdelse selv, og der er ingen, som kommer og hjælper dig gratis, hvis der er noget, der går i stykker eller trænger til en forbedring. Som husejer er det derfor vigtigt, at man har en stabil og sikker økonomi, og det er der flere grunde til. Eksempelvis er det væsentligt, at I kan overholde de aftaler, I har lavet med banken i forhold til lån og afdrag, mens det også er vigtigt, at I kan lave de ting, der går i stykker, hvis det haster.  

I bør også tegne en god husforsikring

I forbindelse med et huskøb er der mange ting, man skal overveje og tage stilling til, og I samme omgang bør I tegne en god husforsikring. En husforsikring hjælper jer, hvis der eksempelvis går brand i huset, mens I i nogle tilfælde også kan få støtte til håndværkere og lignende. En husforsikring dækker naturligvis over mange ting, og det er også muligt at til- og fravælge alt efter behov. Har I brug for mere information, så kan I blive meget klogere på at finde den rette husforsikring for jer på nettet. Klik ind og læs meget mere.

Close

Translate »