Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Drømmer I om et nyt hjem? Sådan finder du den nye bolig

Er I på udkig efter et nyt sted, I kan slå jer ned og kalde for jeres hjem? Der kan være mange årsager til, at man kigger efter nyt. Måske det er selve området, der trækker – for mange betyder det meget at være i umiddelbar nærhed af venner, familie, arbejde eller dagtilbud til børnene. Det kan også være, I egentlig er glade for det sted, I bor nu, men at I ganske enkelt ikke længere har plads der.

Det er en god idé at bruge noget tid på at sidde og søge på de forskellige muligheder, I har. Ønsker I for eksempel at leje eller eje? En lejebolig er en meget fleksibel løsning, og I har god mulighed for at opsige den, hvis I tænker, I på et tidspunkt skal videre til noget andet. Samtidig findes lejeboliger i alle danske byer, så der er god chance for, at I finder noget, der falder i jeres smag. Find bolig her.

Indskrænk jeres søgen

Når man er på udkig efter bolig, kan det være svært helt at overskue, hvad man egentlig skal kigge efter. Typisk er udbuddet meget bredt, og i en del byer er der desuden så stor rift om boligtilbud, at man er nødt til at træffe hurtige beslutninger. Netop i situationer som denne er det rart på forhånd at have gjort op med sig selv, hvad man egentlig går efter. På den måde kan man måske bedre beslutte sig på stedet.

I kan med fordel prøve på forhånd at indskrænke jeres søgen, så I indsætter specifikke geografiske områder samt prisintervaller, der hænger sammen med jeres budget. Det gør, at I ikke behøver ærgre jer over at se på boliger, der viser sig ikke at passe til jeres råderum og behov, men at I får tilbudt alt det, der potentielt kunne have interesse for jer.

Close

Translate »