Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Du må godt: Harbour Parade 5. juni

copenhagenMed over 700 tilmeldte aktører og over 19.000 interesserede på facebook-eventet ser Copenhagen Harbour Parade ud til at blive årets begivenhed i Københavns Havn.

Vi er helt i brædderne over interessen for Copenhagen Harbour Parade 2021! Det gælder både støttegivere, partnere og ikke mindst det vigtigste; vores publikum, skriver arrangørerne på facebook. 

copenhagenCopenhagen Harbour Parade er en tværkunstnerisk flydende parade der foregår Grundlovsdag i Københavns inderhavn. Kunstværker, performances, installationer, musik og ord sejler gennem havnen i et overflødighedshorn af farver, lyde indtryk og udtryk. Paraden starter kl. 13 i Sydhavnen og de flydende scener opleves fra land såvel som fra både og kajakker til vands. Paraden når ikke til Nordhavn, men alle nordhavnere som kan sejle, gå eller cykle, kan søge ind mod inderhavnen og opleve det flydende optog. Måske i egen kunstnerisk fartøj eller mundering?

I 2020 vandt Copenhagen Harbour Parade en pris ved Danish Music Awards 2020 for den mest innovative koncertoplevelse. Men i år er paraden udvidet til at have et tværkunstnerisk aspekt i projektet og ved at have mange flere samarbejdspartnere om bord. Inspirationskilderne er Bosch Parade i Holland og Burning Man i Nevada

Bag Copenhagen Harbour Parade står kulturiværksætterne Mai Seidelin og Johan Bylling Lang. Begge har de erfaring som ansvarlige for kulturevents og festivaler. Bl.a. Brønshøj Sommer Jazz, Jazz Vocal Live, Fringe Jazz Fest, New Orleans New Year Jazz Event og Harvest. Copenhagen Harbour Parade opstod ud af asken på Coronakrisen.

copenhagenVi skulle skabe et projekt, der kom mange til glæde, uden at vi skulle samles. På vandet er der masser af plads og mange kan følge med fra havnens mange boligområder og broer. Københavns hjerte banker for kunsten i alle dens afskygninger, lige fra de store gamle kulturinstitutioner omkring havnen til den allestedsnærværende avantgarde – Vi satte det bare ind i kulissen – Københavns Havn. Og pludselig gav det hele sig selv, scenen lå der allerede, klar til en tværkulturel flydende parade, et kunstnerisk flagskib der binder København sammen som by for havneliv og kunst, fortæller de.

Program bliver offentliggjort løbende fra 1.april og månederne frem. Paraden er produceret af JBL Music og JazzIværk. Og støttet af Copenhagen Harbour Parade er støttet af A.P. Møller Fonden, William Demant Fonden, Augustinus Fonden, DMF København, Knud Højgaards Fond og Korsangernes Fællesråd.

 

Inspirerende video fra Bosch Parade i Holland: {module html}

Close

Translate »