Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

En nattesøvn du ikke vil vækkes fra 

sponsorNår vi sover, er det vigtigt, at sengen er god. God søvn gør store underværker i den daglig hverdag, hvor man ofte skal præstere enten på arbejdet eller i skolen.

Det kan godt være svært, hvis man er træt og ikke har fået den optimale søvn. Søvn må man aldrig undervurdere. Det er vigtigt, at ens hoved får den ro, som den har brug for. Men udover en god seng er det også vigtigt, at man har en god hovedpude. Kom ind i drømmeland med en god seng og hovedpude, så du får det mest optimale ud af næste dag. 

 Hovedpuden der passer til din sovestilling 

Alle mennesker har forskellige sovestillinger. Nogle foretrækker at sove på ryggen, mens andre sover bedst på siden. Ens sovestilling afhænger af hvilken pude, man skal vælge. Hvis du foretrækker at sove på siden, er det en fordel at investere i en høj hovedpude. Det er vigtigt, at ens hovedpude holder hovedet oppe, så det ikke tilter ned mod madrassen. Hovedet skal helst være på lige linje med resten af rygsøjlen, hvis dette er tilfældet, passer hovedpuden perfekt. Hvis du foretrækker at sove på ryggen, kan det være en god idé at vælge en flad hovedpude. Hvilken hovedpude man foretrækker, er en meget individuel sag, så derfor er det vigtigt, at du lytter til din krop. 

Tag puden med på farten 

Rejser du meget, kan det være en fordel at investere i en rejsepude, især hvis du både døjer med nakken og hovedet. Under en flyvetur kan man hurtig få en dum stilling, da der ofte ikke er meget plads. Derfor kan det være en god idé med en støttende nakkepude, så du tilstræber dig den bedste stilling, som er muligt. Bevar en god flyvetur med en rejsepude, det vil du ikke fortryde. 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Close

Translate »