Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
boern konditaget lueders

En ny forening er født

Lokale forældre fra Nordhavn stiftede i weekenden foreningen ‘Fritids- og Idrætsforeningen Nordhavn’. Foreningen er for børn og unge, og skal skabe flere aktiviteter for de yngste i Nordhavn.

Foreningen er startet af lokale forældre med hjælp fra idrætskonsulent Lotte Tranekær Nielsen fra DGI Storkøbenhavn. Fritids- og Idrætsforeningen Nordhavn, har fået en lokal bestyrelse med forældre bosiddende i Nordhavn. Den første formand er Tanja Hesselager.

“Opbakningen fra de lokalt bosiddende forældre har været virkelig stor, og der er allerede masser af idéer til aktiviteter og fremtidige muligheder for områdets børn og unge. Det er et stort gode for bydelens udvikling, at børnenes fritidsmuligheder bliver styrket. Det vil også gøre området mere attraktivt for forældre, der i fremtiden overvejer om de skal flytte til Nordhavn”, siger hun.

Lige ny leder den nye forening efter en grafisk designer, eller en som er dygtig til desgn, og som har lyst til at hjælpe foreningen til at lave et foreningslogo.

“Vi skal bruge logoet i alle formater til brug på forskellige online platforme men også til brug af tryk klubtøj. Lyder det som en opgave du har lyst til at hjælpe med, så skriv meget gerne en pb,” skriver Julie, Tanja, Michael og Natasha fra bestyrelsen i Fritids- og Idrætsforeningen Nordhavn.
De søger også et femte bestyrelsesmedlem:

“Vi sidder lige nu fire forældre med børn i alderen 9 mdr. – 10 år. Og kunne rigtig godt tænke os et femte medlem. Ingen krav om at du har børn – eller at du selv bor i Nordhavn. Bare du brænder for at arrangere fede aktiviteter. Vi tænker både faste hold og pop-up events inden for idræt, det kreative etc. Det er ulønnet, men vi har det super hyggeligt og der er god vin og snacks. Plus et virkelig vigtigt purpose,” skriver bestyrelsen på Facebook. 

 

…opdateres

 

Close

Translate »