Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Endnu et advokatfirma vil til Orient Plads

Advokatfirmatet Lundgrens flytter til Trælastholm tæt på Orientkaj metrostation.

Det nye kontorhus bliver opført cirka 200 meter fra Orientkaj metrostation. I området ligger i forvejen advokatfirmaet Accura samt Østre Landsret. I Sundkrogsgade ligger advokatfirmaet Kromann & Reumert. Så advokatbranchen har fået øjnene op for Nordhavn.

Advokatfirmaet Lundgrens blev stiftet i 1996 og har godt og vel 170 medarbejdere. I dag har firmaet adresse i Tuborg Havn. 
Den nye kontorejendommen opføres nord for Hotel Comwell. By & Havn satte grunden til salg for kun en måned siden.

Ejendommen bliver på seks etager og får et samlet areal på 14.000 kvm., heraf knap 2.500 kvm. kælder. Ejendommen bliver opført i en hesteskoform, og etagerne omslutter et centralt placeret grønt gårdrum.

Huset er tegnet af Henning Larsen Architects og opføres som et multibrugerhus som giver mulighed for at opdele bygningen i flere lejemål hvis behovet opstår senere hen. Ejendommens stueetage kan fremlejes til en restauratør, som skal drive kantine samt udadvendt restaurant og café. Det forventes, at projektet står færdigt i slutningen af 2026.

Den røde blok viser byggefelt 3.07 som nu er solgt til Industriens Pension.

Det er pensionsfirmaet Industriens Pension, som har købt byggegrunden af By & Havn, og som gennemfører projekt i samarbejde med projektudvikleren Nordstern. Når huset står færdigt bliver advokatfirmaet Lundgrens domicillejer på en 10-årig lejekontrakt af hele ejendommen.

Den samlede projektværdi er ikke offentlig, men Industriens Pension kommer til at investere et større trecifret millionbeløb i projektet, oplyser By & Havn, hvor man glæder sig over endnu et positivt skridt i udviklingen af området omkring Orientkaj.

“Vi er glade for at det kommende byggeri er ambitiøst og baseret på DGNB-platincertificerede visioner og for, at kontorhuset med sin åbne stuetage fortsætter Nordhavns lange tradition for at inddrage beboerne i de mange smukke byggerier, der i disse år bygges ved kanalerne i Nordhavn,” udtaler Adm. direktør i By & Havn, Anne Skovbro.

Illustrationer: Henning Larsen Achitects.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close