Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
elbil lueders 0088

Dobbelt op på ladestandere i Lüders

I løbet af september udvides antallet af ladepladser i parkeringsanlægget Lüders.

I P-hus Lüders i Århusgadekvarteret i Nordhavn vil By & Havn åbne op for 12 nye ladepladser. Antallet af offentlige tilgængelige ladepladser udvides derved fra 12 til 24 ladepladser. Dertil kommer fire ladepladser reserveret til bybiler fra GreenMobility og ShareNow. De 12 nye ladepladser etableres på 1. sal. De nye ladepladser forventes at være i drift inden udgangen af september. 

Opgraderingen sker som led i et statsligt støttet udviklings- og demonstrationsprojekt om fremme af elbiler i byerne. De nye ladepladser vil blive drevet af ladeoperatørselskabet Spirii. Det oplyser ParkinCPH – som er By & Havns parkerinsselskab.

karina elbil 0096LÆS OGSÅ: Nordhavns elbilejere skal lære roaming og Spirii at kende

 

I forbindelse med installationsarbejdet vil det være nødvendigt at afspærre nogle parkeringspladser ligesom det kan blive nødvendigt midlertidigt at lukke for strømmen til de eksisterende ladepladser.

Spørgeundersøgelse om barrierer for køb af elbil
Som led i projektet gennemfører By & Havn i september en spørgeskemaundersøgelse blandt bilejere i Nordhavn og Ørestad. Undersøgelsen er målrettet både eksisterende og kommende elbilejere. Undersøgelsen har til formål at undersøge holdningen blandt private forbrugere til elbiler generelt, undersøge barrierer for realisering af køb af elbil, samt undersøge udfordringerne ved at køre elbil blandt eksisterende elbilsejere.

sundmolen parkering L10LÆS OGSÅ: Nordhavn skal lokkes til at droppe egen bil

Close

Translate »