Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Få bilen klar til efteråret og vinteren

Har du bil? Så ved du også, hvor mange vedligeholdelsesmæssige ting, der er at holde styr på. Er bilen egentlig klar til snart at skulle køre på veje med salt og is? Det danske vejr er omskifteligt, og det gør, at bilerne skal kunne modstå noget mere, end de skal andre steder.

Regn er typisk en del af pakken, og hagl kan også være det – og hvis bilen tilmed står udendørs i hverdagene, gør det det ikke bedre.

Derfor er det vigtigt, at du får overholdt de services og eftersyn, din bil skal gennem. Det er din garanti for, at den er så godt rustet til at køre sikkert på de danske veje som muligt. Det kan du læse meget mere om her: https://www.autopartner.dk/. Hvis din bil stadig er inden for fabriksgarantien, er det ekstra vigtigt, at du kun får foretaget services ved autoriserede mekanikere – ellers risikerer du at miste garantien.

Værksteder i hele landet

Det er rart at vide, at du har adgang til værksteder i hele landet. Det er ikke altid, man køber sin bil geografisk tæt på, og hvis du skal til forhandlerens værksted, hver gang den skal efterses inden for de første år, kan det bliver irriterende at skulle planlægge efter. Derfor kan det godt betale sig for dig at prøve at se på andre løsninger. Her kan AutoPartner blandt andet være behjælpelige med værksteder landet over.

Der er mange forskellige ting, der kan blive lavet på en bil, men det er altid en god idé at være på forkant. Det er næsten altid dyrere at stå med en reparation, der skal ordnes, end hvis der er mindre ting, man kan tage i opløbet, fordi man har sørget for at overholde services. Til service vil alt i forhold til sikkerheden blive gennemtestet, og der vil blive kigget på alt fra seler til bremseegenskaber.

Close