Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Få hjælp til det svære i forbindelse med dødsfald

Når man står i en situation, hvor man skal stå for at koordinere den sidste afsked for en, man har kær, kan der pludselig blive mange forskellige ting, der presser på.

Det er en urimeligt hård proces, hvor man hurtigt kan føle, man skal være den stærke, der både skal have tid og mulighed for at sørge, samtidig med man måske skal stå for bisættelse og alle de praktiske aspekter.

Det er her, I bør benytte jer af en bedemand. En dygtig bedemand kender alt til de processer, der skal i gang, når der er tale om bisættelse eller begravelse af en afdød. Det betyder, at I ikke selv skal kæmpe med at holde overblikket, men at I blot kan overlade det til bedemanden, som kan hjælpe jer med at holde styr på trådene. Det kan forhåbentlig give jer overblik over situationen. Læs mere her: bedemand Hvidovre.

Hvad skal koordineres?

Har du ikke stået i en lignende situation før, kan det være svært at forudse, hvad man egentlig skal stå for, når man er nær pårørende til en afdød. Først og fremmest skal selve koordineringen med kirken og præsten foregå. Hvordan skal selve ceremonien foregå, er der tale om bisættelse eller kistebegravelse, eller skal asken måske spredes over havet? De rent kirkelige ting er nogle af dem, bedemanden kan hjælpe jer med at få koordineret.

Derudover er der en lang række praktiske aspekter, der også skal styr på. Der vil være diverse papirer, der skal underskrives og ting, der skal opsiges eller igangsættes, og det er nemt at misse noget, hvis ikke det er noget, man har skullet stå for tidligere. Her kan I få rådgivning af bedemanden, som kan fortælle jer, hvad der skal gøres hvornår, og måske give jer støtte i processen, så I føler jer i trygge hænder.

Close

Translate »