Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Få hjælp til finansieringen af din nye bil 

Bilen er en fantastik opfindelse, som har gjort verden mindre og livet lettere for rigtig mange mennesker. Derfor har de fleste mennesker i dag en bil, som de er afhængige af for at komme til og fra arbejde og til at klare mange andre af dagligdagens gøremål.

En bil er med andre ord en uundværlig del at dagligdagen hos mange mennesker, hvorfor det også kan skabe store problemer, hvis din bil en dag giver op og må udskiftes. I sådan en situation handler det om at finde en ny bil så hurtigt som muligt, så du kan genoptage dine daglige aktiviteter uden at spilde tid i den offentlige transport. 

Derfor kan der nogle gange være behov for lidt økonomisk hjælp for at skaffe de nødvendige midler. Hvis du har behov for en ny bil uden at have pengene selv, kan du låne hos MONEYBANKER.dk og komme et skridt tættere på at suse ned ad landevejen i dit nye køretøj. 

Husk at have hovedet med i beslutningen 

Et lån kan være en god løsning for dig, der har behov for eksempelvis en ny bil her og nu. Men du skal altid huske at have hovedet med i beslutningen, og du må ikke tro, at et lån er nogen nem udvej. 

Du skal huske, at pengene skal betales tilbage igen, hvorfor du aldrig må låne flere penge, end du har en realistisk chance for at betale tilbage. Derfor skal du tjekke din økonomi, inden du låner, så du kan se, om du har råd eller ej. 

Du skal også huske at tjekke de årlige omkostninger i procent – ÅOP – som giver dig et overblik over lånets pris ved at samle alle udgifter på årsbasis i ét tal. Og hvis du ikke har råd, skal du altid overveje, om du har andre muligheder end at låne penge.

Close